پوران دخت نیرومند بعد از ظهر دوشنبه در حاشیه بازدید از کارخانه باریج اسانس کاشان،همچنین از اموزش 20 هزار نفر در حوزه گیاهان دارویی در سراسر کشور خبر داد و افزود: رویکرد سازمان این است که اجراء در بخش خصوصی و در کنار صنعت باشد.
وی گفت: مهارتآموزی و پرداختن به آموزشهای مهارتی از تاکیدات برنامههای پنجم توسعه و سند چشمانداز نظام محسوب میشود.
وی با بیان اینکه امروزه نظام ملی مهارت و سازمان ملی مهارت گامهای مطلوبی برای توسعه آموزشهای مهارتی در جامعه برداشته است، افزود: برگزاری آزمونهای مختلف از برنامههای این نظام است.
نیرومند با اشاره به اینکه سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با انتشار سند راهبردی مهارت کشور از سال گذشته اقدامات مطلوبی در این زمینه انجام داده، افزود: سیاستها و برنامههای مختلفی در این زمینه در کشور اجرایی میشود.
وی با بیان اینکه همگامی با فناوریهای روز دنیا از برنامههای سازمان است، خاطرنشان کرد: توجه به مهارتهای مورد نیاز بازار کار و ایجاد زمینه اشتغال از طریق حرفهآموزی از برنامههای سازمان محسوب میشود.
مدیر کل مهارت های پیشرفت سازمان فنی ای و حرفه ای کشور با بیان اینکه رشتههای فنی و حرفهای بر اساس نیاز جامعه تدوین میشود، افزود: آموزش سه میلیون نفر در سراسر کشور از طریق 14 هزار مرکز آموزش بخش خصوصی و 700 مرکز دولتی به علاقهمندان ارائه میشود.
وی گفت: امسال نیز 600 هزار نفر در 700مرکز دولتی این سازمان در سراسر کشور آموزش میبینند
پوران دخت نیرومند با اشاره به اینکه پیش بینی میشود سه میلیون نفر نیز در آموزشگاه های آزاد فنی و حرفهای کشور آموزش ببینند افزود: پارسال هم دو میلیون نفر در این آموزشگاه ها آموزش دیدند.
مدیر کل مهارت های پیشرفت سازمان فنی ای و حرفه ای کشور ارتقای بهرهوری و بکارگیری ظرفیتهای بالقوه آموزشی را مبنای تحقق این برنامهها عنوان کرد.
نیرومند افزود: علاوه بر توسعه کمی آموزش، توسعه کیفی و تبیین استراتژی آموزش در دستور کار این سازمان قرار گرفته است
وی پاسخگویی به نیاز بازار کار، توسعه فناوری اطلاعات و افزایش مشارکت بخش خصوصی را از رئوس توسعه کیفی آموزش فنی وحرفهای برشمرد.
مدیر کل مهارت های پیشرفت سازمان فنی ای و حرفه ای کشور افزود: در سازمان به دنبال خروجی مراکز هستیم تا از یک سو آموزشها مبتنی بر نیاز بازار کار باشد و از سوی دیگر زمینه اشتغال کارآموزان را فراهم کنیمتدو
نظر شما